Logo van Easy Air
Logo van Easy Air

Easy Air is een gespecialiseerd bedrijf voor luchtbehandelingssystemen en ventilatiesystemen te Rotterdam. Wij verzorgen en onderhouden uw luchtbehandelingssystemen voor horeca, kantoren en woningen. Ook brengen wij adviezen uit en maken ontwerpen voor uw winkels of kantoren. Ons hoogste doel is het afleveren van kwaliteitswerk aan tevreden klanten.

Wij bieden u montage en reparatie van luchtbehandelingssystemen. Allerlei soorten afzuigkapsystemen voor horeca, kantoren, woningen, scholen of andere panden, de montage en reparatie van luchtkanalensystemen, u kunt ze allemaal bij ons vinden. Wij bieden u ook reparatie van uw airconditioning. Ook kunt u bij ons terecht voor het onderhoud van uw luchtbehandelingssystemen. Wij zijn ervan overtuigd dat de enige manier om in onze branche succesvol te kunnen zijn, het vak uitoefenen met plezier en liefde voor het werk is.

U kunt ons altijd bellen voor een afspraak. Dan komen wij even langs om met u te overleggen!

Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken of een berichtje achterlaten via onze contactgegevens. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op met u. Ook bij twijfel kunt u ons altijd benaderen. Wij bieden u onder andere adviezen en ontwerpen voor uw winkels.