1Ventilatie
0Ventilatie
2Ventilatie
412
mechanische-ventilatie-upgrade-ecofan-2

Lucht- en Ventilatiesysteem in Dordrecht

Easy Air, Ventilatie en luchtverversing.
Ook in Dordrecht … Gratis advies gesprek? Bel ons direct op 085 560 56 10

Elk pand en elke gebruiker stelt z’n specifieke eisen aan zuivere lucht. Bovenaan staat dat we allemaal willen werken en recreëren in een gezonde, frisse omgeving met een aangename temperatuur. Luchtbehandeling in de horeca is echter meer dan alleen fris en aangenaam. Luchtbehandeling in de horeca in Dordrecht vraagt specifiek om luchtzuivering. Geurtjes en vette lucht in de keuken moeten in de keuken blijven! De werktemperatuur voor koks is anders dan de eettemperatuur van uw gasten. En een nette hotelkamer vraagt om meer dan frisse lakens alleen.

Easy Air is gespecialiseerd in:

• luchtfiltersysteem en luchtbehandeling in Dordrecht voor horeca gelegenheden
• afzuiginstallaties en afzuigsystemen in bars, restaurants en horecakeukens

Easy Air heeft als geen ander ervaringen met luchtzuivering, ventilatie en klimaatbeheersing in de horeca. We kennen de problemen en belangrijker, lossen ze altijd op!

Drank- en Horecawet en ventilatie en luchtverversing in Dordrecht

De Drank- en Horecawet stelt een aantal eisen aan de inrichting van uw bedrijf. Uiteraard gelden deze eisen alleen als u een Drank- en Horecawetvergunning nodig heeft. Of u aan de eisen voor luchtverversing voldoet, hangt af van het vermogen van de ventilator. Het vermogen staat meestal op het typeplaatje van de ventilator aangeduid als m3/uur of m3/h. Een horecalokaliteit heeft een goed werkende mechanische ventilatie-inrichting die rechtstreeks de buitenlucht in verbinding staat en een luchtverversingscapaciteit van 3,8 x 10-3 m3/s per m2 vloeroppervlakte heeft.

Erkende Ventilatie en luchtverversing in Dordrecht

Meer weten over Easy Air?
Lees dan meer over Easy Air of bel ons direct voor een offerte voor een lucht- en Ventilatiesysteem in Dordrecht

Hit 5 Explanation The growing of the essay is ordered and runny. type my essays How has the coating of computers coxcomical the technology industry? Gloss furthermore on the concomitant risks knotty in adopting computerised methods, and how they can be minimised. Competitors moreover put low grades and bad reviews for each otc.